{lang: 'ro'}
  Loading... Please wait...

Utile

1. Comanda telefonica

Puteti oricand sa comandati telefonic la 0735 569 544. Un operator va prelua comanda dumneavoastra si va inregistra datele de facturare si adresa de livrare.

 

2. Comanda e-mail

Puteti oricand sa comandati printr-un e-mail trimis la sales@ChairsDirect.eu. E-mailul trebuie sa contina neaparat un numar de telefon la care sa va putem contacta, datele de facturare si datele de livrare, produsul si cantitatea dorita. Un operator va va contacta telefonic si va confirma inregistrarea comenzii dumneavoastra.

3. Comanda online

Pentru a accesa categoria dorita, folositi meniul de navigare superior sau pe cel din partea stanga.

Butonul "Toate produsele" va arata cum sunt organizate produsele in magazin. Filtrele corespunzatoare fiecarei categorii va ajuta sa gasiti produsul in functie de specificatiile sau caracteristicile de care aveti nevoie. Astfel puteti vizualiza doar produsele care corespund cerintelor dumneavoastra. Pentru o noua cautare in cadrul aceleiasi categorii trebuie sa anulati filtrele introduse initial.

Pentru a compara produse aparent asemanatoare, utilizati modulul de comparare apasand butonul "Compara produsul ". Comparatia poate fi facuta numai pentru produse din cadrul aceleiasi categorii. Puteti compara maxim 4 produse odata.

Pentru a gasi produsul dorit puteti folosi si caseta de Cautare, situata in partea stanga superioara.

Ca sa previzualizati o posibila comanda, puteti adauga produsele dorite in Wishlist si apoi sa le vizualizati apasand butonul "detalii" din partea inferioara a casetei Wishlist. Pentru aceasta trebuie sa fiti autentificat.
Apoi puteti muta continutul wishlist-ului in cosul de cumparaturi, folosind optiunea "Adauga produsele in cos".

3.1 Cosul de cumparaturi

Cosul de cumparaturi este situat in partea dreapta superioara. Pentru a adauga un produs in Cosul de cumparaturi, faceti click pe butonul "Adauga in cos".

In Cosul de cumparaturi veti gasi produsele selectate de dumneavostra. Aici aveti posibilitatea de a alege caracteristicile si cantitatea dorita. Apoi faceti click pe butonul "Actualizeaza cosul", pentru a face modificarile dorite. Daca doriti sa cumparati si alte produse, reveniti in magazin apasand pe butonul "Continua cumparaturile pe site", butonul "Prima pagina" sau facand click pe una din categoriile din meniul din partea stanga.

3.2 Detalii livrare comanda: date personale, date de facturare, adresa de livrare.

Toate actiunile necesare finalizarii comenzii se realizeaza intr-un singur pas.

 • Daca sunteti deja client eco-iluminat, completati formularul "Sunt client vechi" cu datele de autentificare (e-mailul si parola dumneavoastra). Ultimele date de facturare si de livrare se vor afisa automat. Le puteti lasa asa sau puteti sa le schimbati chiar in aceasta pagina.
 • Daca sunteti la prima comanda pe magazinul online www.chairsdirect.eu sau pe scaune online, completati formularul "Sunt client nou" cu informatiile de autentificare (e-mail, telefon, parola), datele pentru facturare si adresa de livrare (daca adresa de livrare coincide cu cea de facturare se bifeaza doar caseta corespunzatoare, iar informatiile de livrare se preiau automat din zona de facturare).
 • 3.3 Confirmare comanda

  Dupa ce verificati corectitudinea datelor referitoare la Cosul de cumparaturi, Produse, Modalitatea de plata, Informatiile de contact, datele de facturare si adresa de livrare, finalizati comanda prin apasarea butonului "Trimite comanda".

  Daca inca doriti sa modificati produsele, cantitatile sau modalitatea de plata, o puteti face direct in Cosul de cumparaturi. Daca doriti sa modificati informatiile de contact, datele de facturare sau adresa de livrare, o puteti face direct in pagina de comanda. Dupa aceea, apasati pe butonul "Trimite comanda" din partea stanga jos a paginii de comanda.

  In scurt timp veti fi contactat de un operator pentru validarea comenzii.

  Spor la cumparaturi!

  Resurse
  Peste 100 de modele noi de cravate
  Cumpara cravata ta!

  Cravate de barbati  Our Newsletter